Biscuiții cu praf de copt ai mamei
Rețeta biscuiților cu praf de copt a mamei este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 67 calorii. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, scurtare, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Biscuiți Cu Praf De Copt, Biscuiți Cu Praf De Copt, și Biscuiți Cu Praf De Copt.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Într-un castron amestecați făina, praful de copt și sarea.
Adăugați scurtarea și amestecați până în bucăți mici.
Adăugați lapte puțin câte puțin și amestecați până formează o bilă.
Rola pe bord presarata cu faina la 1/4 inch la 1/2 inch grosime.
Tăiați în dimensiunea dorită și înmuiați în scurtarea topită.
Așezați biscuiții pe o foaie de copt unsă.
Coaceți la 450 grade F (230 grade C) timp de 12 până la 15 minute.
Variație: pentru shortcakes adăugați 2 linguri de zahăr în aluat și rulați aluatul până la 1/2 inch grosime.