Biscuiți și fasole
Biscuiți și fasole necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 5 porții cu 711 calorii, 27 g de proteine și 35 g de grăsime fiecare. Pentru 1,68 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați sos de grătar, sare, carne de porc și fasole și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 49%, ceea ce este bun. Rețete similare sunt Angel Biscuits: Easy Biscuits Made with Yeast, biscuiți cu brânză fără ou pe plită, biscuiți cu brânză pe tawa și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere.
Se adauga fasolea, sosul gratar, zaharul brun, ceapa si sarea; amesteca bine. Se aduce la fierbere.
Transferați într-un 2-qt uns. vas de copt. Separați biscuiții și aranjați peste amestecul de carne de vită fierbinte.
Coaceți, neacoperit, la 400° timp de 18-20 de minute sau până când biscuiții sunt aurii.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Biscuiții funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.