Jumbo Reuben Loaf
Jumbo Reuben Loaf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 742 calorii, 41G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.45 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sos de chili, carne de vită delicioasă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Jumbo Reuben Loaf, Reuben Loaf, și Rose ' s Reuben Loaf.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Preîncălziți broilerul și așezați rack-ul la 10 până la 12 inci de la căldură.
La tigaie foarte fierbinte se adaugă ulei vegetal, 2 ture de tigaie, dafin, usturoi, varză, cuișoare, băț de scorțișoară și nucșoară. Gatiti, amestecand frecvent, 5 minute, apoi adaugati condimentele la gratar si zaharul brun si amestecati pentru a acoperi.
Adăugați oțet, gătiți 2 minute, apoi scoateți-l de pe foc și lăsați să stea.
Îndepărtați frunza de dafin și bățul de scorțișoară.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați pâinea de 1 inch pe toată pâinea pentru a îndepărta blatul.
Îndepărtați interiorul moale al pâinii pentru a forma un bol de pâine. Puneți jumătate de varză în baza pâinii. Umpleți pâinea cu carne și brânză elvețiană.
Puneți pâinea umplută în cuptor pentru a topi elvețianul. Topiți brânza topită cu varza murată rămasă. Slather partea de sus cu gust dulce marinate amestecat cu sos de chili și a stabilit pâine de top în loc. Pâinea va apărea întreagă și goală pentru ochi. Împachetați pentru a călători sau a servi pe placa de tăiere.
Tăiați pâinea în 6 secțiuni și serviți.