Biscuiți Înger De Cartofi Dulci
Cartofi dulci înger biscuiți este un vegan hor d ' oeuvre. O porție conține 86 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 90. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de drojdie activă, scurtare, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Înger De Cartofi Dulci, Angel Biscuits: biscuiți ușor făcuți cu drojdie, și Biscuiți de cartofi dulci AKA cum să folosiți resturile de cartofi dulci.
Instrucțiuni
Combinați drojdia și 3/4 cană de apă caldă într-o cană de măsurare lichidă cu 2 căni; lăsați să stea 5 minute.
Amestecați făina și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă amestecul de drojdie și cartofii dulci doar până se amestecă.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată și frământați până când este netedă și elastică (aproximativ 5 minute).
Așezați aluatul într-un bol bine uns, întorcându-vă spre partea de sus a grăsimii. Acoperiți și răciți 8 ore, dacă doriți.
Rulați aluatul la o grosime de 1/2 inci; tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci. Congelați până la 1 lună, dacă doriți. Dezghețați biscuiții; așezați pe foi de copt negrease. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 20 de minute sau până când se dublează în vrac.
Coaceți la 400 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori portocalii, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe palat veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.