Biscuiți Înger De Cartofi Dulci

Biscuiți Înger De Cartofi Dulci
Cartofi dulci înger biscuiți este un vegan hor d ' oeuvre. O porție conține 86 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 90. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de drojdie activă, scurtare, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Înger De Cartofi Dulci, Angel Biscuits: biscuiți ușor făcuți cu drojdie, și Biscuiți de cartofi dulci AKA cum să folosiți resturile de cartofi dulci.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia și 3/4 cană de apă caldă într-o cană de măsurare lichidă cu 2 căni; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2
Amestecați făina și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă amestecul de drojdie și cartofii dulci doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată și frământați până când este netedă și elastică (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Așezați aluatul într-un bol bine uns, întorcându-vă spre partea de sus a grăsimii. Acoperiți și răciți 8 ore, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Rulați aluatul la o grosime de 1/2 inci; tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci. Congelați până la 1 lună, dacă doriți. Dezghețați biscuiții; așezați pe foi de copt negrease. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 20 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți la 400 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori portocalii, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe palat veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții90
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista