Biscuiți Umpluți Cu Șuncă Cu Unt De Muștar

Biscuiții umpluți cu șuncă cu unt de muștar ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 481 calorii, 20g de proteine, și 22g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți drojdie activă, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma praful de copt, puteți urma acest fel principal cu Tort Simplu De Lămâie Cu Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Wooo Pig Sooie șuncă-biscuiți umpluți cu unt de muștar, Biscuiți cu ceai de șuncă cu muștar de mure sau unt de ierburi de lămâie, și Biscuiți de cartofi dulci cu muschi de porc piperat, unt de muștar de mere și salată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați drojdia și 1/2 cană de apă caldă într-o cană de măsurare lichidă de 4 căni și lăsați amestecul să stea 5 minute. Se amestecă Zara.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; tăiați scurtarea cu un blender sau o furculiță de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați amestecul de zară, amestecând cu o furculiță până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați de 4 până la 5 ori.
Rulați aluatul la grosimea de 1/2 inch; tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci și așezați-l pe foi de copt ușor unse. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră.
Coaceți la 425 timp de 10 până la 12 minute sau până devin aurii. Împărțiți fiecare biscuit și răspândiți uniform cu unt de muștar. Umpleți biscuiții cu șuncă.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.