Biscuiți Umpluți Cu Șuncă Cu Unt De Muștar

Biscuiți Umpluți Cu Șuncă Cu Unt De Muștar
Biscuiții umpluți cu șuncă cu unt de muștar ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 481 calorii, 20g de proteine, și 22g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți drojdie activă, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma praful de copt, puteți urma acest fel principal cu Tort Simplu De Lămâie Cu Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Wooo Pig Sooie șuncă-biscuiți umpluți cu unt de muștar, Biscuiți cu ceai de șuncă cu muștar de mure sau unt de ierburi de lămâie, și Biscuiți de cartofi dulci cu muschi de porc piperat, unt de muștar de mere și salată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia și 1/2 cană de apă caldă într-o cană de măsurare lichidă de 4 căni și lăsați amestecul să stea 5 minute. Se amestecă Zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
2
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; tăiați scurtarea cu un blender sau o furculiță de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați amestecul de zară, amestecând cu o furculiță până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați de 4 până la 5 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Rulați aluatul la grosimea de 1/2 inch; tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci și așezați-l pe foi de copt ușor unse. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți la 425 timp de 10 până la 12 minute sau până devin aurii. Împărțiți fiecare biscuit și răspândiți uniform cu unt de muștar. Umpleți biscuiții cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
MuștarMuștar
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate12
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista