Biscuiți Roșii-Parmezan Uscați La Soare
Scones roșii-parmezan uscate la soare ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 132 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Supă de roșii Zesty cu parmezan și biscuiți de roșii uscați la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Combinați apa clocotită și stropirile de roșii uscate la soare într-un castron și lăsați să stea 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 40
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (făină prin sare) într-un castron.
Combinați roșiile, Zara, uleiul și albușurile într-un castron.
Adăugați amestecul de roșii uscate la soare în amestecul de făină, amestecând doar până când este umed (aluatul va fi lipicios).
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 4 ori cu mâinile făinoase. Bateți aluatul într-un cerc de 8 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Tăiați aluatul în 12 pene, tăind, dar nu prin aluat.
Coaceți la 400 timp de 18 minute sau până devin aurii.