Biscuiți Parmezan-Busuioc
Biscuiții parmezan-busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 77 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, parmezan, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți Cu Busuioc Parmezan, Biscuiți Cu Parmezan Cu Busuioc Violet, și Biscuiți Crocanți Cu Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un castron.
Tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Se amestecă parmezanul ras și busuiocul.
Adăugați zară, amestecând doar până când este umed.
Puneți aluatul uniform în 8 movile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți ușor blaturile de biscuiți cu spray de gătit și presărați parmezan mărunțit fin.
Coaceți la 425 timp de 10 până la 12 minute sau până devin aurii.