Biscuiți Din Făină De Porumb Umpluți Cu Brânză
Biscuiții din făină de porumb umpluți cu brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă servește 35. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, scurtare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bombe Cu Brânză ~ Biscuiți Umpluți Cu Brânză, Biscuiți Din Făină De Porumb, și Biscuiți Din Făină De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mare până se omogenizează bine.
Tăiați în scurtare cu blender de patiserie sau 2 cuțite sau până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Se amestecă smântână și lapte.
Se adaugă în amestecul de făină; se amestecă cu furculița doar până când amestecul formează aluat moale. (Nu amestecați prea mult.)
Frământați pe foaia de copt ușor făinată de 10 ori sau până se omogenizează. Pat sau rola aluatul la dreptunghi 12x8-inch.
Se taie în 12 (4x2-inch) dreptunghiuri cu roata de pizza.
Așezați 1 cub de brânză la aproximativ 3/4 inch de marginea a 1 latură scurtă a fiecărui dreptunghi.
Ungeți marginile aluatului cu apă; pliați aluatul peste brânză pentru a forma un pătrat de 2 inci. Strângeți ferm marginile aluatului pentru a sigila. Aranjați uniform pe foaia de copt.
Coaceți 12 până la 15 min. sau până se rumenesc ușor.