Biscuiți Decadenți Cu Ciocolată Fără Gluten
Scones de ciocolată decadentă fără Gluten este un fără gluten mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 218 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, lapte, chipsuri de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți Cu Ciocolată Fără Gluten, Biscuiți Cu Cremă De Ciocolată Fără Gluten, și Biscuiți Brownie Cu Ciocolată Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.tapetați foaia de biscuiți cu hârtie pergament de gătit.
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick și chipsurile de ciocolată. În ceașcă de măsurare cu 2 cani, amestecați frisca și 1/4 linguriță de extract de migdale. Se amestecă în amestec Bisquick până se formează aluat moale, adăugând 1 până la 2 linguri de frișcă suplimentară, dacă este necesar.
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe suprafața presărată cu amestec Bisquick, bateți fiecare jumătate într-o rundă de 6 inci.
Tăiați fiecare rundă în 6 pene.
Așezați pene la 2 inci distanță pe foaia de prăjituri.
Coaceți 10 până la 13 minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute; îndepărtați hârtia pergament cu scones la raftul de răcire. Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, restul de 1/4 linguriță extract de migdale și suficient lapte pentru consistența dorită.
Stropiți jumătate din glazură peste biscuiți calzi.
Stropiți cu glazura rămasă.