Biscuiți De Scufundare
Scufundarea biscuiților este o vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, făină de pâine nealbită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Biscuiți De Scufundare, Biscuiți nebuni-biscuiții sunt gustoși atunci când sunt făcuți de la zero, acești biscuiți sunt atât de buni încât vei fi nebun pentru ei, și Biscuiti Red Lobster Cheddar Bay ii-faceți acești biscuiți cu usturoi cheesy acasă.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F. Linia de coacere cu margini mari cu hârtie pergament.
Bateți făina integrală de grâu, făina de pâine, praful de copt, sarea, praful de ceapă, bicarbonatul de sodiu, cimbru și salvie într-un castron mare pentru a amesteca.
Adăugați unt și frecați cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Bateți 1 cană de zară și ou într-un castron mic pentru a amesteca.
Se adaugă în amestecul de făină și se amestecă cu furculița până se umezește uniform (aluatul va fi ușor lipicios).
Întoarceți aluatul de biscuiți pe suprafața de lucru înmuiată. Frământați scurt doar până când aluatul se reunește, aproximativ 4 rotații. Adunați aluatul în minge. Folosind mâinile, aplatizați aluatul la rotund gros de 3/4 inch. Folosind tăietor de biscuiți cu diametrul de 2 inci sau tăietor de prăjituri înmuiat în făină, tăiați rondele.
Transferați rundele pe foaia de copt pregătită, distanțându-se între 1 și 1 1/2 inci. Adunați resturi de aluat; aplatizați la grosimea de 3/4 inch și tăiați runde suplimentare.
Periați blaturile de biscuiți cu zară suplimentară.
Coaceți biscuiții până când blaturile sunt aurii deschise și testerul introdus în centre iese curat, aproximativ 22 de minute.
Transferați biscuiții în raft.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Un pic înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Se răcește complet biscuiții, apoi se înfășoară în folie și se păstrează la temperatura camerei. Reîncălziți biscuiții înveliți în folie în cuptorul 350 F de aproximativ 10 minute, dacă doriți, sau serviți la temperatura camerei.
Mai departe: ingrediente uscate (primul
poate fi amestecat cu până la 2 zile înainte. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei.
* Făina albă de grâu integral este măcinată din grâu alb 100% dur. Conține toți germenii și tărâțele (și valoarea nutritivă) a grâului integral obișnuit, dar are o culoare mai deschisă în mod natural și o aromă mai blândă. Este disponibil la unele supermarketuri și magazine de produse alimentare de specialitate și de la kingarthurflour.com.