Biscuiți de salvie și brânză
Biscuiții de salvie și brânză necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 105 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de copt, piper, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Sage și unt brun caramelizat pe biscuiți de dovleac și salvie, Biscuiți Cu Unt De Salvie, și Biscuiți Din Făină De Porumb Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; tăiați margarina cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați lapte și brânză, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Presărați 1 1/2 lingurițe de făină pe suprafața de lucru. Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă și frământați de 10 până la 12 ori.
Rulați aluatul la o grosime de 1/2 inci; tăiați în runde folosind un tăietor de biscuiți de 2 inci.
Așezați rundele pe o foaie de copt negreșită.
Coaceți la 450 timp de 8 până la 10 minute sau până când biscuiții sunt aurii.
Sfat: pentru succesul coacerii, utilizați această metodă pentru a măsura corect făina: pufați făina cu o furculiță, lingurați-o ușor într-o cană de măsurare uscată și nivelați-o cu o margine dreaptă.