Biscuiți de mămăligă la grătar cu Salsa de ardei prăjită

Biscuiți de mămăligă la grătar cu Salsa de ardei prăjită
Biscuiti Polenta la gratar cu salsa piper prăjită ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 81 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână fulgi de ardei, ceapă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Încercați Fripturi Rib-Eye la grătar cu Salsa prăjită-piper, Coaste scurte la grătar și Salsa de ardei prăjită, și Iaurt piept de pui la gratar cu ananas prăjită Salsa ardei roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți tigaia pentru grătar la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
3
Feliați mămăliga și periați ușor cu ulei. Grill 2 sau 3 minute pe fiecare parte pentru a înscrie prăjiturile și a le încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Puneți ardeii, măslinele, caperele, pătrunjelul, ceapa, usturoiul și fulgii de ardei roșu în procesor și pulsați puterea de a toca salsa. Top polenta cu linguri de salsa și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
MamaligaMamaliga
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Colecția de diamante Francis Ford Coppola Monterey Pinot Noir cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Colecția De Diamante Francis Ford Coppola Monterey Pinot Noir
Colecția De Diamante Francis Ford Coppola Monterey Pinot Noir
Eticheta argintie Pinot Noir are o culoare rubinie strălucitoare și dezvăluie un parfum atrăgător de prune roșii, flori și condimente dulci. Aromele abundente de cireș negru, coacăz întunecat și căpșuni completează Palatul de pluș, în timp ce notele de lemn de santal continuă în finisajul moale și elegant.
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista