Crabul și Oyster Bisque este un pescatarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 461 calorii. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de crab, șalotă, suc de scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Biscuiți de Crab și stridii, Oyster-Crab Bisque, și Oyster Bisque pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez de 4 până la 5 litri, topiți untul la foc mediu. Gatiti usturoiul si ceapa in unt, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Adăugați suc de scoici și vin; gatiti 2 minute, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Vin
4
Se amestecă sosul Worcestershire, condimentul Cajun, piperul și frișca. Gatiti pana se incalzeste bine, aproximativ 10 minute. Se amestecă stridiile și carnea de crab; gătiți doar până când marginile stridiilor se ondulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Condimente Cajun
Frișcă
Crabmeat
Stridii
Piper
5
Se servește cu biscuiți de stridii; se presară pătrunjel.
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.