Salt Cod Fritters este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 570 calorii, 91G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, lapte, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este minunat. Biscuiți De Cod De Sare, Biscuiți De Cod De Sare, și Biscuiți De Pește Sărat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.