Biscuiți De Casă Pentru Animale
Biscuiții de animale de casă sunt un vegetarian desert. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 66 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. 96 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Biscuiți De Casă Pentru Animale, Crackers Pentru Animale, și Crackers Pentru Animale.
Instrucțiuni
Faceți aluatul pentru biscuiți: folosind o sită pentru a cerne făina. Pune deoparte.Folosind un mixer de mână sau de suport (prevăzut cu un accesoriu cu palete) cremă împreună untul și zahărul, împreună cu laptele praf, nucșoara, sarea și bicarbonatul de sodiu, la viteză medie. Nu până la lumină și pufos, ci doar până când sunt bine combinate. Cam un minut. Răzuiește vasul în jos cu o spatulă de cauciuc și cremă încă un minut.Setați mixerul la scăzut.
Stropiți în vanilie. Cu mixerul încă în funcțiune, adăugați jumătate de făină și amestecați până se încorporează. Apoi adăugați jumătate din albușurile de ou. Repetați cu restul de făină și albușuri.
Se amestecă până se omogenizează, apoi se oprește mixerul.Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui aluatul de biscuiți pe o foaie mare de folie de plastic. Înfășurați aluatul și dați-l la frigider timp de cel puțin 3 ore, sau peste noapte, înainte de rulare.
Tăiați și coaceți fursecurile:Preîncălziți cuptorul la 350 de metri pătrați și pregătiți 2 tigăi de foi căptușite cu pergament. Pe o suprafață bine făinată, rulați fursecurile la doar puțin peste 1/4" grosime (3/8" dacă doriți să fiți precis). Rulați o spatulă metalică între aluat și suprafața de rulare, pentru a vă asigura că aluatul nu se lipeste în niciun loc.
Tăiați aluatul cu tăietorii doriți și transferați decupajele pe foaia de prăjituri. Nu se vor răspândi semnificativ în cuptor, așa că pot fi așezate destul de aproape una de alta. Dacă doriți, Andocați cookie-urile de două ori cu vârful unui stilou clicky (făcut clic pe poziția retrasă) pentru a imita semnele mari și adânci de andocare de pe Originale. Puteți aduna, frământa și re-rula resturile de trei ori; aluatul este foarte iertător.
Coaceți fursecurile timp de aproximativ 12 minute, sau până când sunt destul de ferme la atingere și abia încep să se rumenească. Se răcește bine. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la o lună.