Biscuiți De Caise-Portocale
Caise-portocaliu Scones este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 129 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână frișcă, coajă de portocală, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Portocale De Caise, Biscuiți de caise cu glazură portocalie, și Biscuiți Cu Cremă De Caise-Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, 1/4 cană zahăr, caisele și coaja de portocală până se amestecă. Rezervați 1 lingură de ou. Se amestecă oul rămas și frișca până se formează aluatul moale.
Așezați aluatul pe suprafața presărată cu amestec Bisquick; rulați în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați o minge; frământați de 10 ori. Pe foaia de cookie, Apăsați sau rotiți aluatul în Runda de 8 inci.
Se presară cu 2 linguri de zahăr și migdalele.
Tăiați în 8 pene, dar nu separați.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când marginile se rumenesc.
Lăsați să stea 5 minute. Separați cu grijă pene.