Biscuiți De Caise-Portocale

Biscuiți De Caise-Portocale
Caise-portocaliu Scones este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 129 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână frișcă, coajă de portocală, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Portocale De Caise, Biscuiți de caise cu glazură portocalie, și Biscuiți Cu Cremă De Caise-Portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, 1/4 cană zahăr, caisele și coaja de portocală până se amestecă. Rezervați 1 lingură de ou. Se amestecă oul rămas și frișca până se formează aluatul moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Spray De GătitSpray De Gătit
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CaiseCaise
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Așezați aluatul pe suprafața presărată cu amestec Bisquick; rulați în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați o minge; frământați de 10 ori. Pe foaia de cookie, Apăsați sau rotiți aluatul în Runda de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Periați cu ou rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Se presară cu 2 linguri de zahăr și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
5
Tăiați în 8 pene, dar nu separați.
6
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când marginile se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să stea 5 minute. Separați cu grijă pene.
8
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista