Biscuiți de arțar cu nuci
Biscuiții cu nuci de arțar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Pentru 84 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 273 de calorii , 6 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 36. Dacă aveți la îndemână apă, nuci, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 39% , ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Cheesecake cu ciocolată cu nuci , orez cu nuci și prăjituri cu mere glazurate cu arțar .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul de cofetarie până devine ușor și pufos. Bateți în apă și aromatizare.
Combinați făina și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Se amestecă nucile.
Rulați în 1 inch. mingi; aplatizați la 1/2 inch grosime cu o furculiță.
Așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt neunsate.
Coaceți la 350° timp de 10-12 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe gratele de sârmă.
Pentru glazură, într-un castron mic, bateți untul, zahărul de cofetarie, smântâna și aromele până la omogenizare. Fursecurile de îngheț.
Presărați cu nucă suplimentară dacă doriți.