Scones afine cu lamaie glazura ar putea fi doar Scoțian rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 436 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 69 de gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață foarte preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Biscuiți de afine cu glazură de lămâie, Biscuiți De Afine Cu Glazură De Lămâie, și Biscuiți De Afine Cu Rețetă De Glazură De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Cerneti ingredientele uscate; faina, praful de copt, sarea si zaharul. Folosind 2 furculițe sau un blender de patiserie, tăiați untul pentru a acoperi bucățile cu făina. Amestecul ar trebui să arate ca niște firimituri grosiere. Îndoiți afinele în aluat. Aveți grijă să nu zdrobiți sau să zdrobiți afinele, deoarece culoarea lor puternică va sângera în aluat. Faceți o fântână în centru și turnați smântâna grea. Îndoiți totul împreună doar pentru a încorpora; nu suprasolicitați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Afine
Cremă Grea
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Apăsați aluatul pe o suprafață ușor făinată într-un dreptunghi de aproximativ 12 x 3 x 1 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Tăiați dreptunghiul în 1/2, apoi tăiați din nou bucățile în 1/2, oferindu-vă 4 pătrate (3 inci).
6
Tăiați pătratele în 1/2 pe o diagonală pentru a vă oferi forma clasică de triunghi.
7
Așezați biscuiții pe o foaie de biscuiți negreșită și periați blaturile cu puțină smântână grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute până când sunt frumoase și maro.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați biscuiții să se răcească puțin înainte de a aplica glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
10
Puteți face glazura de lămâie într-un cazan dublu sau, pentru o alternativă mai simplă, o puteți zap în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Cuptor Cu Microunde
11
Se amestecă sucul de lămâie cu cofetarii până se dizolvă într-un vas termorezistent peste o oală cu apă fierbinte pentru metoda cazanului dublu sau într-un vas sigur pentru microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Bateți untul și coaja de lămâie. Fie nuke glazura timp de 30 de secunde sau continuați să bateți în cazanul dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Unt
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Bateti
13
Bateți glazura pentru a netezi orice bulgări, apoi stropiți glazura peste vârful biscuiților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
14
Lăsați-l să se stabilească un minut înainte de servire.