Biscuiți Cu Șuncă
Biscuiții cu șuncă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 176 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte de unt, scurtare, făină auto-crescătoare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Gătiți cârnații într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Se scurge bine și se lasă deoparte.
Tăiați scurtarea în făină cu un blender de patiserie până se sfărâmă; adăugați zară, amestecând până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 3 până la 4 ori.
Pat sau rola aluat la 1/4-inch grosime.
Presărați cârnați peste aluat, apăsând ușor în aluat; tăiați cu un tăietor rotund de 2 1/2 inch.
Așezați pe foi de copt ușor unse.
Coaceți la 450 timp de 8 până la 10 minute.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit cârnați de șuncă Smithfield.