Biscuiți Cu Zahăr Cu Unt Rumenit Cu Gheață
Cookie-urile cu zahăr cu unt rumenit cu gheață ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 107 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 32. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, gălbenușuri de ou, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Biscuiți Cu Zahăr Cu Unt Rumenit Cu Gheață, Unt Rumenit Cookie-Uri Cu Zahăr Sărat, și Zahăr ' s rumenit-unt nuci Pecan bile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic; gătiți 6 minute sau până se rumenesc.
Se toarnă untul într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați zahăr granulat și 1/2 linguriță de vanilie; bateți cu un mixer la viteză medie până se amestecă bine (aproximativ 2 minute).
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți la viteză medie până se amestecă bine (aproximativ 1 minut).
Se cântărește sau se toarnă ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, sarea și praful de copt; amestecați cu un bici.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt; bateți la viteză mică doar până când sunt combinate. Întoarceți aluatul pe o foaie de hârtie de ceară; frământați ușor de 7 ori.
Rulați aluatul la o grosime de 1/4 inci.
Se taie cu un 2 1/2-inch în formă de stea cookie cutter în 32 cookie-uri; resturi reroll după cum este necesar. Aranjați fursecurile la 1 inch distanță pe foile de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți, 1 lot la un moment dat, la 350 timp de 10 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. Răciți cookie-urile complet pe rafturile de sârmă.
Combinați zahărul pudră, jumătate și jumătate și 1/4 linguriță extract de vanilie, amestecând cu un bici până când glazura este netedă. Lingură aproximativ 3/4 linguriță glazură pe fiecare cookie; răspândit la margini. În timp ce glazura este umedă, presărați fiecare prăjitură cu 1/2 linguriță de zahăr perlat. Uscați pe rafturi de sârmă.