Biscuiți Cu Zahăr Crocant

Biscuiți Cu Zahăr Crocant
Cookie-urile de zahăr crocante cu nuci ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 106 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți ouă, ulei vegetal, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Biscuiți Cu Zahăr Crocant, Chipsuri De Zahăr Cu Gust De Nucă, și Nutty Dublu Ciocolata Orez Crocante Baruri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor foile de prăjituri. Amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu, crema de tartru și sarea; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până se omogenizează. Bateți ouăle, uleiul vegetal și vanilia. Se amestecă treptat amestecul de făină până se omogenizează. Se amestecă nucile. Aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite pe foile de prăjituri pregătite. Aplatizați prăjiturile cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Cookie-uriCookie-uri
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 12 minute sau până când marginile încep să se rumenească. Se răcește pe foile de copt timp de un minut înainte de a se transfera pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista