Biscuiți Cu Var
Biscuiții de var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 172 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, bicarbonat de sodiu, coajă de var și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 19%. Încercați Biscuiți Cu Agave De Tei Cilantro, Cherry-Lime Cizmar cu vanilie Cr biscuiti, și Crazy Biscuits-biscuiti sunt gustoase atunci când a făcut de la zero, aceste biscuiti sunt atât de bun va fi nebun pentru ei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Amestecați laptele și sucul de lămâie împreună într-un bol.
Bateți făina, praful de copt, coaja de tei, sarea și bicarbonatul de sodiu împreună într-un bol separat; amestecați untul în amestecul de făină folosind două cuțite sau un blender de patiserie până se sfărâmă. Se amestecă amestecul de lapte în amestecul de făină până se umezește.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor înmuiată; frământați de câteva ori. Formați ușor aluatul într-un disc gros de 3/4 inci; tăiați în 12 biscuiți folosind un tăietor cu făină de 2 1/2 inci sau marginea unui pahar mic de suc. Remodelați resturile după cum este necesar. Aranjați biscuiții pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la aur, 15 până la 20 de minute.