Biscuiți Cu Usturoi Cu Brânză Fără Gluten
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Biscuiții cu usturoi cu brânză fără Gluten ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 134 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră de usturoi, unt, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Biscuiți Cu Brânză De Usturoi – Fără Gluten, Biscuiți Cu Brânză Fără Gluten, și Biscuiți Pufoși Cu Brânză De Spanac Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.într-un castron mediu, combinați amestecul Bisquick și 1/4 linguriță praf de usturoi.
Tăiați în 1/4 cană de unt, folosind blenderul sau furculița de patiserie, până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Se amestecă laptele, brânza și ouăle până se formează aluatul moale.
Aruncați aluatul cu 10 linguri pe foaia de cookie-uri unse.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.
Se amestecă 1/4 cană de unt topit și 1/4 linguriță de usturoi pudră; periați biscuiții calzi înainte de a scoate din foaia de fursecuri.