Biscuiți Cu Scorțișoară

Biscuiți Cu Scorțișoară
Biscuit Cinnamon Rolls ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 519 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 176 de fani. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Scorțișoară, Biscuiți Cu Scorțișoară, și Rulouri De Biscuiți Cu Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425. Cerneti faina, praful de copt, zaharul si sarea intr-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
CuptorCuptor
2
Tăiați untul în făină în vasul de amestecare folosind o furculiță sau un tăietor de patiserie până când seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Adăugați laptele și amestecați cu o furculiță până formează o bilă aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și bateți-l într-un dreptunghi aspru, gros de aproximativ un centimetru. Îndoiți-l și bateți-l din nou, cât de ușor puteți. Repet. Acum scoateți ușor aluatul mai mult, astfel încât dreptunghiul să fie de aproximativ 10 inci pe 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Tăiați aluatul pe lungime în fâșii de aproximativ 1 inch grosime, astfel încât să aveți șase benzi lungi de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
1
Ungeți fiecare bandă cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
2
Se amestecă zahărul brun și scorțișoara; se presară deasupra fâșiilor de biscuiți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
BiscuițiBiscuiți
3
Rotiți ușor benzile în spirale libere, apoi așezați-le într-o tigaie de copt bine unsă de 8x8 inci în două rânduri de trei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Ungeți blaturile biscuiților cu orice unt topit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
UntUnt
5
Coaceți până când sunt crocante și aurii deasupra, aproximativ 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
În timp ce biscuiții se coc, pregătiți glazura. Într-un mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, amestecați toate ingredientele de glazură împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
CuptorCuptor
7
După ce biscuiții s-au răcit timp de aproximativ cinci minute, turnați glazura direct deasupra rulourilor de biscuiți; glazura ar trebui să devină moale și să se topească suficient pentru a se distribui uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
GlazuraGlazura
RolaRola
8
Serviți încă cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista