Biscuiți cu ricotta cu lămâie Nonna
Biscuiții Nonna ' s Lemon Ricotta este un vegetarian farfurie. Această rețetă face 12 porții cu 254 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză ricotta din lapte integral, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Biscuiți Ricotta Cu Cireșe Uscate, Caise Și Zmeură, Carne Lite: Soppressata, ou, și sandwich-uri Ricotta pe biscuiți cu lapte bătut, și Rulouri de somon umplute cu sparanghel și lămâie și busuioc Ricotta cu sos de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Linia 12 cupe de brioșă cu garnituri de hârtie. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mediu pentru a amesteca. Folosind un mixer electric, bateți 1 cană de zahăr, unt și coajă de lămâie într-un castron mare până când este ușor și pufos. Bate în ricotta. Bateți oul, sucul de lămâie și extractul de migdale.
Adăugați ingredientele uscate și amestecați doar până se amestecă (aluatul va fi gros și pufos).
Împărțiți aluatul între cupele de brioșă pregătite.
Presărați migdalele și apoi restul de 1 linguriță de zahăr peste brioșe.
Coaceți până când brioșele devin aurii palide deasupra, aproximativ 20 de minute. Se răcește ușor.
Serviți cald sau la temperatura camerei.