Biscuiți cu ricotta cu lămâie Nonna

Biscuiți cu ricotta cu lămâie Nonna
Biscuiții Nonna ' s Lemon Ricotta este un vegetarian farfurie. Această rețetă face 12 porții cu 254 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză ricotta din lapte integral, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Biscuiți Ricotta Cu Cireșe Uscate, Caise Și Zmeură, Carne Lite: Soppressata, ou, și sandwich-uri Ricotta pe biscuiți cu lapte bătut, și Rulouri de somon umplute cu sparanghel și lămâie și busuioc Ricotta cu sos de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Linia 12 cupe de brioșă cu garnituri de hârtie. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mediu pentru a amesteca. Folosind un mixer electric, bateți 1 cană de zahăr, unt și coajă de lămâie într-un castron mare până când este ușor și pufos. Bate în ricotta. Bateți oul, sucul de lămâie și extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prin TortPrin Tort
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați ingredientele uscate și amestecați doar până se amestecă (aluatul va fi gros și pufos).
5
Împărțiți aluatul între cupele de brioșă pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
6
Presărați migdalele și apoi restul de 1 linguriță de zahăr peste brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
7
Coaceți până când brioșele devin aurii palide deasupra, aproximativ 20 de minute. Se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista