Biscuiți Cu Legume Afumate Și Picante

Biscuiți Cu Legume Afumate Și Picante
Smoky & picant legume Bisque ar putea fi doar supa pe care il cautati. O porție conține 137 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii, piper chipotle în sos adobo, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Fum Negru Bean Bisque, Biscuiți Cu Fructe De Mare Picante, și Picant crab Bisque pentru doi.

Instrucțiuni

1
Linia a 15-in. x 10-in. x 1-în. tava de copt cu folie și înveliți folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Așezați ceapa, roșiile, ardeiul roșu și usturoiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Stropiți cu ulei și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Se coace, neacoperit, la 425 de minute pentru 40-45 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Într-o cratiță mare, combinați bulionul, jumătate și jumătate, busuiocul tocat, ardeiul chipotle, piperul, sarea și legumele prăjite. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 20-25 de minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Într-un blender, procesați supa în loturi până se omogenizează. Întoarceți totul în tigaie; încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Garnisiți cu frunze de busuioc, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista