Biscuiți cu fulgi de ovăz S'more
Oatmeal S'more Cookies este un desert care servește 36. O porție conține 168 de calorii, 2 g de proteine și 8 g de grăsimi. Pentru 17 cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită marshmallows, zahăr brun, shortening și sare. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați prăjiturile cu fulgi de ovăz N'Oatmeal – Răspunsul paleo la prăjiturile cu fulgi de ovăz, prăjiturile simple cu fulgi de ovăz ale mamei… Cele mai bune prăjituri cu ciocolată cu fulgi de ovăz și biscuiți cu fulgi de ovăz (Copycat Oatchies Scotchies) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul, scurtarea și zaharurile până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în vanilie.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Se amestecă ovăzul, fulgii de ciocolată și bezele.
Puneți în grămadă lingurițe la distanță de 2 inchi pe foi de copt unse.
Coaceți la 350° timp de 9-11 minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 1-2 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Biscuiții funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Faire La Fete Cremant de Limoux cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Faire La Fete Cremant de Limoux]()
Faire La Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireșe albe și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la Fête este un vin versatil care se asortează bine cu o gamă largă de preparate și bucătării. Încercați cu o salată de pere asiatică, rulouri de ton picante sau cotlete de porc și sos de mere. Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir