Sos cremos de pâine și ceapă
Sosul cremos de pâine și ceapă necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 241 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Un amestec de unt, lapte, cremă dublă de oală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos cremos de pâine și ceapă, Pâine Cremoasă Cu Usturoi De Ceapă, și Legume cu sos cremos de arpagic și ceapă.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie, adăugați ceapa și frunzele de dafin, apoi prăjiți ușor cu capacul timp de 10 minute până se înmoaie, dar nu se colorează.
Adăugați lapte și cuișoare, apoi fierbeți ușor, neacoperit, timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Îndepărtați Golful și cuișoarele, apoi răsturnați totul într-un procesor și blitz cu două treimi din pâine până se omogenizează. Se răcește până la două zile. Pentru a servi, răsturnați crema într-o tigaie, adăugați sosul, apoi amestecați până se amestecă. Rupeți pâinea rămasă.
Adăugați puțin lapte dacă este necesar pentru a subția consistența. Condimentează și servește cald.