Biscuiți cu fața deschisă St. Paddy ' s
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții Open Face St.Paddy. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 155 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână parmezan, șuncă, muștar maro picant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Cheeseburger Cu Față Deschisă Sub, Sandwich cu șuncă și ouă cu față deschisă, și Sandwich Cu Ou Cu Față Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F. În bolul mediu, amestecați spanacul souffl, amestecul Bisquick, brânza și muștarul măcinat cu furculița doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Pe suprafața de lucru ușor făinată, frământați aluatul de 8 până la 10 ori. Pat aluat la 3/4-inch grosime; se taie cu tăietor rotund de 3 inch. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați rundele la o distanță de 1 inch.
Coaceți 13 până la 16 minute sau până se rumenesc.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, topiți 1 lingură de unt la foc mediu-mare. Rupeți oul în ceașcă de cremă; glisați cu grijă în tigaie. Repetați cu încă 3 ouă. Reduceți imediat căldura la mediu-scăzut. Gatiti 4 minute, Lingand untul peste oua, pana se formeaza pelicula deasupra si albusurile si galbenusurile sunt ferme, nu curgatoare. Dacă doriți, condimentați după gust cu sare și piper. Repetați cu restul de 1 lingură de unt și 4 ouă.
Într-un castron mic, amestecați untul înmuiat și muștarul brun. Împărțiți 4 biscuiți; întindeți părțile tăiate cu amestec de unt. (Rezervați 4 biscuiți rămași pentru utilizare ulterioară.) Acoperiți fiecare jumătate de biscuiți cu șuncă și 1 ou prăjit.