Cherry-Chocolate Chip Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 173 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 37 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână iaurt cu conținut scăzut de grăsimi, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Ciocolată Cu Cireșe, Biscuiți Cu Ciocolată Cu Cireșe, și Biscuite Cu Ciocolată Și Cireșe Bisquick, Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 . Pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie, până când amestecul arată ca niște firimituri fine. Se amestecă iaurtul, cireșele și chipsurile de ciocolată (aluatul va părea puțin sfărâmicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Cireșe
Unt
Iaurt
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Pe suprafața ușor făinată, formați aluatul într-o bilă. Frământați aluatul ușor de 10 ori. Împărțiți aluatul în jumătate. Pe foaia de biscuiți, bateți fiecare jumătate de aluat în cerc de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Tăiați fiecare cerc în 6 pene, folosind cuțit ascuțit, dar nu separați pene.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
6
Coaceți 10 până la 15 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia cookie în raft. Separați cu grijă pene. Se răcește 10 minute.