Biscuiți Cu Cip De Migdale

Biscuiți Cu Cip De Migdale
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare europeană. Încercați să faceți biscuiți cu cip de migdale acasă. Această rețetă servește 8. Acest mic dejun are 611 calorii, 12g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită chipsuri de ciocolată semidulce, praf de copt, făină și ouă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Biscuiți Cu Ciocolată Cu Migdale De Căpșuni {Vegan}, Paleo Chocolate Chip făină de migdale Scones cu portocale și ghimbir, și Biscuiți Cu Firimituri De Migdale.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Într-un castron mic, bateți 3 ouă, smântână și extrageți; adăugați la amestecul de firimituri doar până se umezește. Amestecați ușor chipsurile și migdalele. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați de 6-8 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Pe o foaie de copt unsa, pat aluatul într-un 10-1/2-in. cerc, aproximativ 3/4 in. gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Tăiați în opt pene. Bateți oul rămas; periați peste aluat. Pene ușor separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Se coace la 425 la 10-15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Se servește cald.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Biscuiți în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista