Biscuiți cu chips de cartofi IV
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane în repertoriul dvs., Potato Chip Cookies IV ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 7 cenți per porție , obțineți un desert care servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 53 de calorii . Această rețetă de la Allrecipes are 7 fani. Mergeți la magazin și luați zahăr de cofetarie, făină, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 16% , acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Biscuiții cu chipsuri de cartofi cu ciocolată cu unt maro , biscuiți cu ciocolată cu chipsuri de cartofi mestecați și biscuiți cu chipsuri de ciocolată și LAY'S .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Smulgeți strângerea și zahărul împreună până la lumină. Se amestecă vanilia și făina, apoi se împletesc cu grijă chipsurile de cartofi.
Puneți cu lingurițe pe o tavă de copt neunsă.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 15 până la 18 minute sau până când devine maro auriu, nu coaceți prea mult.
Presărați fursecurile calde cu zahăr de cofetă și scoateți-le pe rafturi pentru a se răci.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vin de porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "