Biscuiți cu cartofi dulci și pere
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și supă integrală 30? Biscuiții dulci de cartofi și pere ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 176 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați crutoane condimentate, salvie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cremă de cartofi dulci și pere, Biscuiți Cu Cartofi Dulci, și Biscuiți Cu Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Saut ceapa în ulei fierbinte într-o cratiță la foc mediu-mare 7 minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați bulion de pui și salvie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Se răcește ușor.
Procesați amestecul de bulion, bucățile de cartofi dulci, jumătățile de pere și sarea într-un blender, în loturi (sau cu un blender portabil) până la omogenizare.
Gatiti amestecul intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Se servește cu crutoane condimentate.