Biscuiți Cu Brânză Ricotta
Biscuiții cu brânză Ricotta sunt un vegetarian rețetă cu 72 de porții. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 92 calorii. Dacă aveți la îndemână făină, brânză ricotta, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare includ Coji Jumbo cu sparanghel, Prosciutto, brânză Ricotta și trei sos de brânză, Homemade Meyer Lemon Ricotta brânză de la o oră brânză, și Cookie-Uri Ricotta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Într-un arc mare, cu mixerul la viteză mică, bateți zahărul și untul până se combină. Creșteți viteza la mare și bateți până când este ușor și pufos (aproximativ 5 minute). Reduceți viteza la mediu și bateți ricotta, vanilia și ouăle.
Reduceți viteza la minim.
Adăugați făina, praful de copt și sarea; bate până se formează aluatul.
Aruncați aluatul cu linguri de nivel, la aproximativ 2 inci distanță; pe foile de copt pregătite.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 15 minute sau până când prăjiturile sunt foarte ușor aurii (prăjiturile vor fi moi). Cu spatula, scoateți cookie-urile în suportul de sârmă pentru a se răci.
Când cookie-urile sunt reci, pregătiți glazura. Într-un castron mic, amestecați zahărul și laptele cofetarilor până se omogenizează. Cu împrăștiere mică, întindeți glazura pe fursecuri; așezați o bucată de cireșe confiate deasupra fiecărui fursec sau presărați cu zahăr colorat sau stropi de bomboane.