Biscuiți cu brânză de capră și piper negru cu somon afumat și mărar

Biscuiți cu brânză de capră și piper negru cu somon afumat și mărar
Brânză de capră și biscuiți cu piper negru cu somon afumat și mărar este un pescatarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 163 calorii. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, praf de copt, somon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Biscuiți cu brânză de capră și piper negru cu somon afumat și mărar, Biscuiți Cu Brânză De Capră Și Piper Negru Cu Somon Afumat Și Mărar, și Quiche de somon afumat, mărar și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Linia 2 foi mari de copt grele cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mare. Folosind vârful degetelor, frecați untul în ingrediente uscate până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați brânză și zară; se amestecă cu furculița doar până când aluatul se reunește (bucățile de brânză vor fi vizibile în aluat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
BrânzăBrânză
AluatAluat
4
Pat aluat pe suprafață ușor presarata cu faina in runda 3/4-inch grosime. Folosind un tăietor cu diametrul de 2 inci, tăiați biscuiții. Adunați resturi și scoateți aluatul; tăiați biscuiți suplimentari. Aranjați pe foi de copt pregătite și coaceți 6 minute. Întoarceți foile; coaceți până se rumenesc, cu aproximativ 8 minute mai mult. Biscuiți răciți pe raft. (Biscuiții se pot face cu 6 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
6
Împărțiți biscuiții pe jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
7
Întindeți jumătățile de jos cu un strat subțire de unt. Împărțiți somonul între biscuiți. Completați fiecare cu crenguță de mărar și blat de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
UntUnt
SomonSomon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MărarMărar
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista