Biscuiți Cheddar
Biscuiții Cheddar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 224 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați margarină, pătrunjel, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Biscuiti Red Lobster Cheddar Bay ii-faceți acești biscuiți cu usturoi cheesy acasă, Biscuiți Cheddar Scallion (și cum se fac biscuiții pufoși), și Mad Cheddar: Biscuiți Pentru Micul Dejun Cu Piper Negru Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți o foaie de cookie sau tapetați cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, combinați amestecul de copt, brânza Cheddar și pudra de usturoi. Se amestecă laptele. Aruncați aluatul îngrămădind linguri pe foaia de prăjituri pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Ungeți biscuiții cu margarină topită și presărați pătrunjel și sare de usturoi.
Coaceți încă 5 minute sau până se rumenesc ușor pe fund.