Biscuiți & Sos & Ouă De Necrezut

Biscuiți & Sos & Ouă De Necrezut
Reteta biscuiti & sos & ouă extraordinar ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 50 minute. Această rețetă servește 6. O porție conține 686 calorii, 30g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână untură, scurtarea aromei de unt, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o masă de dimineață accesibilă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Biscuiți din cereale integrale cu sos de cârnați și ouă, Biscuiți din lapte cu ouă și sos de cârnați, și Ouă prăjite din sud peste biscuiți cu zară cu sos de cârnați pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista