Biscuiti Sunshine
Sunshine Biscuits ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, primești un desert care servește 12. O porție conține 255 de calorii, 5 g de proteine și 13 g de grăsime. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de praf de copt, unt, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 23%, ceea ce nu este atât de super. Brioșele Sunshine, Caserola Sunshine și burgerii Sunshine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați făina de porumb, zahărul, praful de copt, crema de tartru și sarea.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Combinați oul și laptele; se amestecă în amestecul de făină până se umezește.
Se intoarce pe o suprafata infainata; se framanta aproximativ 1 minut. Pat sau rulați la 3/4-in, grosime; tăiat cu un 3-in. tăietor de biscuiți.
Se aseaza pe o tava unsa cu unt.
Se coace la 450° timp de 10-12 minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Biscuiții funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
![Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru]()
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.