Biscuiti cu sandvici cu menta

Biscuiti cu sandvici cu menta
Reteta Biscuiti Mint Sandwich poate fi facuta in aproximativ 55 de minute . Această rețetă servește 46. Acest desert are 164 de calorii , 1 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 15 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Această rețetă de la Taste of Home necesită bicarbonat de sodiu, zahăr suplimentar, sirop de porumb și chipsuri de ciocolată cu mentă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 8% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare sunt prăjiturile cu sandviș cu mentă , prăjiturile cu sandviș cu mentă și prăjiturile cu sandviș cu mentă și ciocolată .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, smântâna de shortening și zahărul până devine ușor și pufos. Se bate oul. Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, topește chipsurile de mentă și siropul de porumb; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați la amestecul de cremă.
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adauga treptat in amestecul de ciocolata si se amesteca bine. Se da la frigider pentru cel putin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
4
Formați bile lingurițe de aluat; se rulează în zahăr suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Așezați 2 inchi. separat pe foi de copt neunsate.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți la 350° timp de 6-8 minute sau până când blaturile sunt crăpate.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți pe rafturi pentru a se răci complet.
8
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, topește fulgii de ciocolată și untul; se amestecă până la omogenizare. Se amestecă extractul. Se da la frigider pentru 30 de minute sau pana cand se intinde consistenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Întindeți pe fundul unei jumătăți de fursecuri; acoperiți cu prăjiturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Vin De Porto, Moscato Dasti

Prajituri cu sandvici in meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții46
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista