Biscuiti cu fulgi de ovaz cu unt de arahide
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia dvs. de rețete, prăjiturile cu unt de arahide cu fulgi de ovăz ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest desert are 120 de calorii, 2 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 72. Pentru 11 cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 226 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de făină, ovăz pentru gătit, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 21%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum prăjituri cu unt rumenit cu unt de arahide cu fulgi de ovăz, prăjituri cu fulgi de ovăz cu unt de arahide și biscuiți cu fulgi de ovăz cu unt de arahide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C).
Într-un bol de mixare, cremă scurtarea și untul de arahide.
Adăugați zahărul brun, ouăle și vanilia; amesteca bine.
Combinați ovăzul, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul de smântână și se amestecă bine.
Puneți lingurițele rotunjite pe tava de copt neunsă. Aplatizați cu furculița.
Coaceți timp de 12 minute sau până când este gata.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Biscuitul cu fulgi de ovăz funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "