Biscuiti cu bacon, cheddar si arpagic
Reteta Biscuiti cu bacon, cheddar si chive se poate face in aproximativ 40 de minute. Pentru 37 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 18 porții cu 234 de calorii, 6 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați făină, unt, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Biscuiți Bacon Cheddar Chive, Bacon Cheddar Chive Biscuits și Bacon Cheddar Chive Biscuits pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
Într-o tigaie cu fundul greu, la foc mediu-înalt, gătiți baconul până devine crocant și rumenit.
Transferați pe prosoape de hârtie și scurgeți. Tăiați și lăsați deoparte.
Bateți făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare.
Folosind un robot de bucătărie, un tăietor de patiserie sau vârfurile degetelor, încorporează untul răcit în ingredientele uscate până când amestecul seamănă cu o făină grosieră.
Adăugați brânza Cheddar, arpagicul proaspăt și slănină fiartă.
Se amestecă pentru a distribui uniform ingredientele.
Adăugați zara și amestecați până se umezește. Folosind 1/2 cană de aluat pentru fiecare biscuit și folosind o măsură de ceașcă sau o linguriță de înghețată, aruncați biscuiții pe foaia de copt pregătită, distanțand movilele la aproximativ 2 inci una de cealaltă.
Coaceți până când biscuiții sunt aurii deasupra, aproximativ 15 până la 20 de minute sau până când un tester iese curat.
Serviti biscuitii calzi cu unt topit.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-uri în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.