Biscuit Tortoni
Biscuit Tortoni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 218 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de macaroon de migdale, coniac, frișcă suplimentară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Cherry Tortoni, Tortoni De Crăciun, și Cherry Tortoni.
Instrucțiuni
Bateți albușul de ou (la temperatura camerei) într-un bol mediu de amestecare până se spumează. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți în 1 cană frișcă și firimituri de macaroon, rezervând 1 lingură firimituri pentru garnitură.
Adăugați 3 linguri de brandy și suc de cireșe.
Așezați opt căni individuale de brioșă de hârtie într-o tigaie pentru brioșe. Se amestecă uniform amestecul în cupe. Acoperiți ușor cu folie de plastic și congelați până se fixează.
Dollop fiecare cu frișcă suplimentară; se presară cu firimituri de macaroon rezervate și se acoperă cu o cireșă.
Se servește pe farfurii individuale de desert.