Biscuit Tortoni

Biscuit Tortoni
Biscuit Tortoni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 218 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de macaroon de migdale, coniac, frișcă suplimentară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Cherry Tortoni, Tortoni De Crăciun, și Cherry Tortoni.

Instrucțiuni

1
Bateți albușul de ou (la temperatura camerei) într-un bol mediu de amestecare până se spumează. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți în 1 cană frișcă și firimituri de macaroon, rezervând 1 lingură firimituri pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Adăugați 3 linguri de brandy și suc de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
3
Așezați opt căni individuale de brioșă de hârtie într-o tigaie pentru brioșe. Se amestecă uniform amestecul în cupe. Acoperiți ușor cu folie de plastic și congelați până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
4
Dollop fiecare cu frișcă suplimentară; se presară cu firimituri de macaroon rezervate și se acoperă cu o cireșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CireșeCireșe
5
Se servește pe farfurii individuale de desert.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista