Biscuitul cu cartofi dulci curry este un fără gluten, primar și vegetarian supă. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. O porție conține 266 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, ulei de măsline, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Biscuiți Cu Cartofi Dulci, Biscuiți Cu Cartofi Dulci, și Biscuiți Cu Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa; saut 2 minute. Se amestecă curry și ienibahar; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar
Pudră De Curry
Ceapă
3
Adăugați apă, bulion, cartof dulce și sare. Gatiti 25 de minute sau pana cand cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Cartofi
Bulion
Apă
Sare
4
Puneți jumătate din amestecul de cartofi dulci într-un blender; procesați până se omogenizează. Repetați procedura cu amestecul rămas de cartofi dulci. Întoarceți amestecul de cartofi dulci purificați în tigaie. Aduceți bisque la fierbere; scoateți-l de pe foc. Se amestecă 1 cană de iaurt până se omogenizează. Completați fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de iaurt; garnisiți cu arpagic, dacă doriți.