Biscotti De Nunta
Biscotti nunta ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 70 calorii. Această rețetă vegetariană servește 50 și costă 9 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de praf de copt, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Nunta eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tort De Nunta, Nunta Pavlova, și Ziua Nuntii Chex Mix-Uri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mic, amestecați împreună făina, praful de copt, sarea și rozmarinul. Pune deoparte.
Folosind un mixer electric și un bol mare de amestecare, bateți untul și zahărul împreună până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 4 minute.
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând, încorporând fiecare ou complet înainte de a adăuga următorul.
Adăugați vanilia. și amestecați ușor amestecul de făină până se combină. Se amestecă coacăzele.
Tăiați aluatul în jumătate și formați-l în 2 bușteni. Acestea ar trebui să aibă o lungime de aproximativ 12 inci; și o grosime de 1 inch.
Coaceți până când începe să se rumenească la margini, aproximativ 35 de minute.
Se lasă să se răcească câteva minute pe foile de copt. În timp ce buștenii biscotti sunt încă calzi, tăiați fiecare buștean în felii late de 1/2 inci pe diagonală.
Așezați feliile înapoi pe foaia de copt (folosind 2 foi de copt, dacă este necesar, pentru a se potrivi cu toate feliile).
Coaceți timp de 7 până la 8 minute.
Scoateți foile de copt din cuptor. Întoarceți biscotti și coaceți încă 7 până la 8 minute, până când biscotti sunt crocanți.
Lăsați biscotti să se răcească câteva minute pe foaia(foile) de copt.
Se servește când este răcit la temperatura camerei sau se păstrează într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto