Biscotti Cu Turtă Dulce Înmuiată Cu Ciocolată Și Scorțișoară

Biscotti Cu Turtă Dulce Înmuiată Cu Ciocolată Și Scorțișoară
Ciocolata inmuiata turtă dulce și scorțișoară cip Biscotti ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 7. O porție conține 758 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr brun, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscotti Cu Ciocolată Cu Caramel Înmuiat În Ciocolată, Căpșuni Cu Ciocolată Și Biscotti, și Ciocolata Muiată Toffee Biscotti pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista