Biluțe de cartofi dulci
Ai nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Bilele de cartofi dulci ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 511 calorii, 5 g de proteine și 11 g de grăsime fiecare. Pentru 1,14 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr brun, nucă de cocos, suc de portocale și marshmallow. Această rețetă este plăcută de 257 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Cu un scor de lingură de 77%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Onde Onde de cartofi dulci (bile de orez glutinos de cartofi dulci), bile de cartofi dulci și bile de ovăz de cartofi dulci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Coaceți cartofii până se înmoaie, apoi curățați-i și pasați-i. Se amestecă zahărul brun, sucul de portocale, coaja și nucșoara. Într-un castron separat, amestecați nuca de cocos cu zahărul și scorțișoara. Presă piure de cartofi în jurul fiecărei bezele, creând o minge cu diametrul de 2 până la 3 inci.
Rulați biluțele în amestecul de nucă de cocos.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute. Urmăriți cu atenție ultimele minute de gătit; marshmallow-urile care se extind pot face ca biluțele de cartofi să se deschidă.