Biluțe de cartofi cu brânză și bacon
Biluțe de cartofi cu brânză și bacon este o rețetă fără gluten cu 4 porții. Această garnitură are 397 de calorii, 13 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Pentru 89 de cenți per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați slănină, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt bile de cartofi cu brânză și slănină, bile de cartofi cu brânză și slănină și piure de cartofi cu slănină umplută cu brânză + Giveaway.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Puneți cartofii într-o oală cu suficientă apă ușor sărată pentru a se acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 8 până la 10 minute, până când se înmoaie.
În timp ce cartofii se gătesc, prăjiți bucățile de bacon într-o tigaie la foc mediu-înalt până se rumenesc, dar nu sunt complet crocante.
Se pasează cartofii cu untul, laptele și brânză până când se omogenizează. Folosiți un zdrobitor de cartofi sau un tel.
Amestecați slănina. Formați bile de dimensiunea unor linguri mari de înghețată și puneți-le pe o foaie de copt unsă. Răzuiți partea de sus și părțile laterale cu o furculiță pentru a forma linii texturate peste bile.
Peste fiecare se presara aproximativ 1 lingura de parmezan.
Coaceți timp de 10 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când brânza devine maro aurie.