Bile tradiționale de popcorn

Bile tradiționale de popcorn
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Bilele de floricele tradiționale. Această rețetă servește 20 și costă 3,87 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 1384 de calorii. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, sirop de porumb, colorant alimentar și apă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Popcorn Ball: Maple Walnut Popcorn Balls, Red Velvet Popcorn – Caramel Corn (sau ciocolată sau tradițională) și Popcorn Balls.

Instrucțiuni

1
Pune floricele de porumb într-o tavă mare; se pastreaza cald intr-un cuptor la 200°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-o cratiță grea, combina zahărul, siropul de porumb, apa și sarea. Gătiți la foc mediu până când un termometru pentru bomboane arată 235° (etapa cu minge moale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați untul, vanilia și colorantul alimentar dacă doriți; se amestecă până se topește untul. Se toarnă imediat peste floricele de porumb și se amestecă până când se îmbină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
5
Când amestecul este suficient de rece pentru a fi manipulat, modelați rapid în 3 inci. bile, scufundând mâinile în apă rece pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Popcorn Balls pot fi asociate cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate38
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista