Bile De Șuncă
Ham bile ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 100. O porție conține 237 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar măcinat, supă de roșii condensată, firimituri de cracker graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați șunca, carnea de porc și carnea de vită; se amestecă bine.
Adăugați ouă; se amestecă bine. Se amestecă firimituri și lapte. Formați în 1-1 / 2-in. bile.
Așezați într-un singur strat în 12 unse 13-in. x 9-în. tigăi de copt sau tigăi mai mari, dacă sunt disponibile; pus deoparte.
Într-un castron, combinați ingredientele sosului. Împărțiți uniform între tigăi, acoperind bilele de șuncă.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 60 de minute sau până când este fierbinte și spumos.