Bile de spanac cu sos de roșii

Bile de spanac cu sos de roșii
Bile de spanac cu sos de roșii ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 130 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 138 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, pesmet, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bile De Ton În Sos De Roșii, Bile de năut Herby cu sos de roșii, și Bile marocane fără carne cu sos de pere și roșii.

Instrucțiuni

1
Strângeți excesul de apă din spanac și puneți-l într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați ingredientele rămase și procesați până se omogenizează bine.Formați amestecul în bile mici.
3
Așezați bilele pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Se pune la frigider timp de o oră.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. gătiți în cuptor până la aproximativ 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se transferă într-un platou și se servește cu sos de roșii pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista