Bile de spanac cu sos de roșii
Bile de spanac cu sos de roșii ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 130 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 138 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, pesmet, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bile De Ton În Sos De Roșii, Bile de năut Herby cu sos de roșii, și Bile marocane fără carne cu sos de pere și roșii.
Instrucțiuni
Strângeți excesul de apă din spanac și puneți-l într-un robot de bucătărie.
Adăugați ingredientele rămase și procesați până se omogenizează bine.Formați amestecul în bile mici.
Așezați bilele pe o foaie de copt unsă.
Se pune la frigider timp de o oră.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. gătiți în cuptor până la aproximativ 15 până la 20 de minute.
Se transferă într-un platou și se servește cu sos de roșii pe lateral.